Huawei dan zaljubljenih konkurs

11 фебруара, 2020

Huawei „Dan Zaljubljenih“ nagradni konkurs


Huawei „Dan Zaljubljenih“ nagradni konkurs. Kao što smo obećali ove godine ćemo organizovati nove I zanimljivije nagradne konkurse a koji je bolji povod od Dana zaljubljenih.

O čemu je reč? Naime, za ovaj Dan Zaljubljenih smo pripremili dva savršena poklona – ZA NJU & ZA NJEGA! Ovog puta ćemo biti toliko dobri i reći ćemo vam da smo u svaku poklon kesu stavili tačno 3 proizvoda.

Učestvujte u nagradnom konkursu od 07.02.2020 do 13.02.2020. zaključno do 23:59 sati! U komentarima ovog konkursa možete ostaviti 1 komentar dnevno o tome koja 3 proizvoda se nalazi u JEDNOJ poklon kesi, s tim da možete pogađati sadržaj samo jedne – ili ZA NJU – ili ZA NJEGA!

Kako ucestvovati:

Od 7. do 13. februara, do 23:59 sati, možete ostaviti 1 komentar dnevno o tome koja 3 proizvoda (u kombinaciji 2+1 ) se nalazi u poklon kesama, s tim da smete da pogađati sadržaj SAMO JEDNE KESE, ili ZA NJU ili ZA NJEGA.

Zašto? Dan Zaljubljenih je! Želimo da obradujete svoju voljenu osobu a ne samo seb

Vaš odgovor trebao bi izgledati ovako:

npr. ZA NJU – B,C,I ili ZA NJEGA – A,H,J

Morate naznačiti čiji sadržaj kese pogađate (za nju ili za njega) i do kraja konkursa možete pogađati samo sadržaj te poklon kese.
Ukupno će biti dva dobitnika!

Nagrade:

BRENDIRANI HUAWEI POKLONI

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavite se za naš newsletter

Informisaćemo vas o najnovijim nagradnim igrama, konkursima i najnovijim promotivnim kampanjama.

Prijavite se >