14 rodjendan dm nagradna igra

27 јуна, 2020

Nagradna igra 14. rodjendan dm-a


14. rodjendan dm-a i u okviru toga nagradna igra. Vodeća kompanija u kategoriji drogerija na našem tržištu, dm drogerie markt d.o.o., 29. juna slavi 14. rođendan, a za još jednu godinu uspješnog poslovanja želi zahvaliti svojim vjernim kupcima.

Tim povodom u narednih 12 dana, tačnije u periodu od 24. juna do 7. jula dm organizuje rođendansku nagradnu igru u kojoj je moguće je osvojiti jednu od ukupno 42 vrijedne nagrade.

Kako ucestvovati:

U nagradnoj igri mogu učestvovati svi kupci koji u navedenom periodu obave kupovinu u iznosu većem od 20 KM, popune nagradni kupon i ubace ga u za to predviđenu kutiju.

Nagradni fond definisan je simbolično u znaku broja 14, te će 14 najsretnijih osvojiti jednu od 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 300 KM.

Kao drugu nagradu dm je pripremio 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 200 KM, dok je treća nagrada 14 dm poklon kartica u vrijednosti od po 50 KM.

Osim nagradne igre, u narednih 14 dana dm je pripremio veliki izbor proizvoda po UVIJEKPOVOLJNO cijenama, a rođendan obilježava i posebnom ponudom u kojoj kupci za kupovinu odabranih proizvoda drugi dobijaju gratis.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavite se za naš newsletter

Informisaćemo vas o najnovijim nagradnim igrama, konkursima i najnovijim promotivnim kampanjama.

Prijavite se >