Epcg Energija koja pokrece

16 јуна, 2020

Nagradna igra “Energija koja pokreće 2“


Elektroprivreda Crne Gore priređuje nagradnu igru „Zlatni tim: Energija koja pokreće 2“ u periodu od 15. do 30. juna 2020. godine. 

Kako ucestvovati:

Nakon 30. juna, kada ističe rok za plaćanje majske fakture, svi pretplatni brojevi kupaca iz kategorije “DOMAĆINSTVA”, koji ispunjavaju uslov stanja na računu od 0,00 eura, prikupljaju se u posebnoj bazi podataka.

U nagradnoj igri pravo učešća imaće svi kupci iz kategorije “Domaćinstva”, koji na dan 30.06.2020.godine imaju stanje 0,00 eura kao i članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis “Elektronski račun”.

Nagrade:

  • – automobil Opel Astra 4DR Enjoy,
  • – električni motocikl Super Soco TC Electric 3000W,
  • – tri električna bicikla Xplorer E bike Silver Line,
  • – deset električnih trotineta i
  • – deset pametnih satova Samsung R820 Galaxy Watch.

Dobitnici automobila Opel Astra 4DR Enjoy, električnog motocikla Super Soco TC Electric, kao i tri električna bicikla Xplorer E bike Silver Line izvlače iz baze u kojoj se nalaze svi članovi Zlatnog tima.

Za 10 električnih trotineta i 10 pametnih satova Samsung R820 Galaxy, sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem iz baze članova Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis “Elektronski račun”. Ovaj servis omogućava korisnicima dobijanje računa elektronskim putem, u inbox mejla, a jednostavno se može aktivirati putem portala www.epcg.com, besplatnim pozivom Call centra na 19100, mejlom na racun@epcg.com, kao i putem zvanične Fejsbuk stranice EPCG.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavite se za naš newsletter

Informisaćemo vas o najnovijim nagradnim igrama, konkursima i najnovijim promotivnim kampanjama.

Prijavite se >