Odmor nije daleko nagradna igra 2020 Crna gora

16 јуна, 2020

Nagradna igra „Odmor nije daleko“


Danas je počela velika nagradna igra u Aroma marketima i Conto diskontima pod sloganom „ODMOR NIJE DALEKO“ koja će trajati od 15.6.2020. do 15.8.2020. godine.

Kako ucestvovati:

Svi koji žele da učestvuju mogu to da učine na jednostavan način. Potrebno je sms-om poslati broj fiskalnog računa iz Aroma marketa i Conto diskonta od minimum 5 eura i da na računu bude bilo koji proizvod brendova partnera koji su označeni u radnjama (Pivara Trebjesa/ Nikšićko pivo od 500 ml limenka i Expo Commerce /svi brendovi).

„Bliži se period godišnjih odmora pa pozivamo naše potrošače da učestvuju u nagradoj igri jer će dobitnici glavnih nagrada  svoj  odmor moći da provedu u najljepšim crnogorskim hotelima. Pored glavne nagrade učesnici će moći da osvoje bicikla i Aroma i Conto vaučere u vrijednosti od po 50 eura.

Odmor nije daleko nagradna igra

Prethodni mjeseci su bili izazovni i ovom nagradnom igrom „Odmor nije daleko“  pridružujemo se podršci našim hotelijerima sa željom da imaju što bolju turističku sezonu u datim okolnostima“- saopštili su iz kompanije Domaća Trgovina.

Nagrade:

Glavne nagrade su pet ljetovanja u luksuznim crnogorskim hotelima Splendid u Bečićima, Long Beach u Ulcinju i Polar Star na Žabljaku i  druge vrijedne nagrade za srećne dobitnike.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavite se za naš newsletter

Informisaćemo vas o najnovijim nagradnim igrama, konkursima i najnovijim promotivnim kampanjama.

Prijavite se >