Sa nama na putu do Palica i Subotice nagradna igra

21 јуна, 2020

Sa nama na putu do Palića i Subotice


Sa nama na putu do Palića i Subotice, vreme je za vikend putovanje – pridruži nam se na putu #krozsrbiju i osvoji sjajne nagrade! 🎁

Konkurs počinje 18.6.2020. godine i završava se 5.7.2020. godine u 23.59h. Organizator će dobitnike Konkursa objaviti na Instagram stranici @sanamanaputu kao i na Facebook stranici „Sa nama na putu“ najkasnije do 7.7.2020. Konkurs se organizuje radi promocije serijala „Sa nama na putu kroz Srbiju“.

Sa nama na putu kroz Srbiju: Nagradni konkusr Palić i Subotica

🎁 NAGRADNI KONKURS 🎁Pravo je vreme za vikend putovanje – pridruži nam se na putu #krozsrbiju i osvoji sjajne nagrade! 🎁Šta treba da uradiš?Poseti Palić ili Suboticu, fotografiši se ispred Palićkog jezera ili Gradske kuće u Subotici i podeli sa nama tu fotografiju u komentaru. 📷Tri najkreativnije fotografije nagrađujemo „Sa nama na putu“ poklon paketom! 🎁Detaljne informacije pročitaj na: https://bit.ly/pravila-konkursa-sa-nama-na-putuNagradni konkurs traje do 5.7. Srećno!

Geplaatst door Sa nama na putu op Donderdag 18 juni 2020

Kako ucestvovati:

Konkurs se organizuje na Instagram profilu @sanamanaputu i na Facebook stranici „Sa nama na putu“.

Za učešće na Konkursu, potrebno je da se korisnik slika ispred Palićkog jezera ili Gradske kuće u Subotici i da:- Postavi svoju fotografiju u komentaru Facebook posta stranice „Sa nama na putu“ koji poziva na aktivaciju ili- Postavi svoju fotografiju na svoj profil na Instagramu kroz opciju story uz #sanamanaputu i oznaku profila @sanamanaputu.

Profil korisnika mora biti otključan do proglašenja dobitnika.

Nagrade:

6 nagrada i to: po jedna nagrada za 6 korisnika – 3 na Instagramu i 3 na Facebook-u koji su u toku trajanja konkursa postavili najkreativnije fotografije koje odgovaraju zadatim kriterijumima. Nagrada je NIS poklon paket.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Prijavite se za naš newsletter

Informisaćemo vas o najnovijim nagradnim igrama, konkursima i najnovijim promotivnim kampanjama.

Prijavite se >