Uslovi koriscenja

1.1. Korišćenje Vebsajta predstavlja prihvatanje uslova iz ovog Pravilnika.

1.2. Korišćenje Vebsajta moguće je isključivo uz poštovanje ovog Pravilnika, na način i pod uslovima predviđenim ovim Pravilnikom, i svako postupanje mimo ovog Pravilnika i/ili pozitivnopravnih odredaba Republike Srbije biće sankcionisana i vlasnik vebsajta ima pravo da uskrati korišćenje.

1.3 Vlasnik Vebsajta i sam Vebsajt u potpunosti poštuju i zalažu se za poštovanje prava ličnosti, privatnosti, intelektualne svojine i autorskih prava, zaštite podataka, dobrih poslovnih običaja u skladu sa pozitivnopravnim

1.4 Informacije na sajtu Nagradne igre se koriste samo u svrhu opšteg informisanja i same po sebi ne predstavljaju savet. NagradneIgre.org neće snositi odgovornost za štete koje nastanu korišćenjem (ili nemogućnošću korišćenja) ove Web lokacije, što obuhvata bilo kakve netačne ili nepotpune informacije .

1.5 Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, Autor se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, Autor ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom.

1.6 Nagradne-igre.org može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Autor. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Autor ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Autor ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima.

1.7 Autor može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

1.8 Ovaj sajt i njegovi delovi imaju informativnu svrhu, da seruju nagradne igre sa Balkana sa svojim korisnicia, vlasnik sajta ne daje garancije za tačnost, primenljivost i kompletnost informacija i neće biti odgovoran za bilo koje greške ili propuste kada je reč o ovim informacijama.

1.9 Nagradne-igre.org se zalaže za očuvanje vaše privatnosti. Internet sajt neće distribuirati ni prodavati privatne podatke trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

2.0 Nagradne-igre.org zadržava pravo da ne objavi komentare kojima se povređuje privatnost nekog lica, uvredljive sadržaje kao i sadržaje koji su u suprotnosti sa Zakonom o javnom informisanju.

2.1 Ovaj Internet sajt koristite na sopstveni rizik. Urban Reads nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog Sadržaja.

Prijavite se za naš newsletter

Informisaćemo vas o najnovijim nagradnim igrama, konkursima i najnovijim promotivnim kampanjama.

Prijavite se >